Asiantuntijapalveluita yksilöllisiin tarpeisiisi

Palvelumme

Tarjoamme elektroniikan tuotantopalveluita aina prototyyppien valmistuksesta lopputuotteeseen asti. Palvelumme tarjoavat kattavasti ratkaisut eri projektivaiheisiin ja -tarpeisiin: ota rohkeasti yhteyttä, oli kyseessä sitten pieni tai iso projekti.

Elektroniikan valmistusprosessiemme tekninen taso on korkea - se perustuu tuotantomenetelmien jatkuvaan ylläpitoon. Tästä esimerkkinä tehtaallamme on joustavia SMT-ladontakoneita, muita sijoitusmenetelmiä, monipuolisia juotosmenetelmiä (reflow-, aalto- ja selektiivi juotos) sekä monipuolisten testaus- ja tarkastuslaitteiden lisäksi mm. röntgen- ja AOI-koneet.

Tehtaamme toimii ISO 9001 -laatujärjestelmän mukaisesti ja sen ympäristöjärjestelmä täyttää ISO 14001 -standardin vaatimukset.

icon-electronicsmanufacturing

PCB-kokoonpanot

Tarjoomaamme kuuluu korkealaatuisia ja joustavia piirilevyjen (PCBA) -valmistuspalveluita asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin. Toteutamme PCBA-palveluita aina prototyypeistä massatuotantoon asti. Automatisoidut kokoonpanolinjamme sekä hienosäädetyt prosessit takaavat kustannustehokkuuden, korkean laadun ja oikea-aikaiset toimitukset. Ydintuotantotekniikoihimme kuuluvat muun muassa Surface Mount Technology (SMT), Thru-Hole Technology (THT), erilaiset tarkastustekniikat, kuten AOI ja röntgen, reflow, aalto- ja selektiivinen juottaminen, pinnoitus, IC-ohjelmointi ja testaus, uudelleentyöstö ja korjaus jne.

Järjestelmäintegraatiot

Merkittävä osa liiketoiminnastamme koostuu piirilevykokoonpanojen, johdinsarjojen ja mekaanisten koteloiden integroinnista valmiiksi tuotteeksi. Tuotteet testataan, pakataan ja toimitetaan asiakkaillemme maailmanlaajuisesti.

Järjestelmäintegraatiot
Johdinsarjat

Johdinsarjat

Tarjoamme joustavia ja räätälöityjä tuotantopalveluita johtimille ja kaapeleille, mukaan lukien pyöreät, latta ja koaksiaalikaapelit. Ratkaisuportfolioomme kuuluu laaja valikoima automatisoituja ja puoliautomaattisia koneita johtimien ja kaapeleiden leikkaamiseen, kuorimiseen, krimppaamiseen ja merkintään. Meillä on myös valmiudet suorittaa 100 % sähkötestejä kaapeleille ja johtosarjoille.

Prototyypit & NPI

Omistautunut, innovatiivinen ja asiakaslähtöinen NPI-tiimimme tukee asiakkaitamme kehittämään tuotteidensa markkinoille tuloaikaa, laatua sekä kustannustehokkuutta, unohtamatta materiaalien saatavuuden valvontaa. Tarjoamme laajan valikoiman nopeita ja joustavia prototyyppipalveluita, mukaan lukien DFM- ja DFX-analyysit.

icon-prototypes
icon-lifecycle

Elinkaaripalvelut

Laaja-alaiset palvelumme kattavat tuotteen koko elinkaaren. Tuemme asiakkaitamme tuotteen suunnitteluvaiheesta käyttöiän loppuun sekä yksittäisistä prototyypeistä massatuotantoon. Voimme palvella asiakkaitamme tarjoamalla heille korjaus- ja huoltopalveluita sekä varaosien valmistusta. Tarjoamme hallintaa materiaalien saatavuudessa ja EOL-statusta sekä RoHS-, REACH-, WEEE- ja konfliktimineraalien noudattamisessa. Elinkaaripalveluihimme kuuluu myös tehokas Supply Chain Management (SCM) -kokonaisuus, joka varmistaa ja tarjoaa niin näkyvyyttä kuin jäljitettävyyttä toimituksissa.

Voimmeko auttaa sinua?

Tiedämme vaateet markkinaedun saavuttamiseksi.
Ota meihin yhteyttä ja aloitetaan projektisi!

Laatu, ympäristö ja turvallisuus

Fineltec noudattaa ISO 9001 -laatujärjestelmän ja ISO 14001 -ympäristöstadardin periaatteita ja vaatimuksia. Jatkuva laadun kehittäminen ja prosessien kehittäminen ovat liiketoimintamme perusta. Tavoitteenamme on varmistaa niin asiakastyytyväisyys, laatu kuin ympäristöystävällisyys kaikessa toiminnassamme.

ES_Johtamisjarj_EN_9001_RGB
ES_Johtamisjarj_EN_13485_RGB
ES_Johtamisjarj_EN_14001_RGB
medal - ECOVADIS