Johtava kumppani lukuisilla teollisuudenaloilla

Teollisuudenalat joilla toimimme

Tarjoamme teollisuuselektroniikan ratkaisuja moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin ja tarpeisiin. Kokeneena ja laadukkaana sopimusvalmistajana pidämme itseämme ensisijaisena kumppanina kaikilla toimimillamme teollisuudenaloilla.

fineltec energy sector

Energia

Useat energiateollisuuden toimijat hyödyntävät palveluitamme. Tuotamme alalle ratkaisuja tuotteisiin, jotka mittaavat ja ohjaavat sähköä, tehonkulutusta, valaistusta sekä muita toimintoja, jotka mahdollistavat ympäristöystävällisemmän tulevaisuuden.

Teollisuusautomaatio ja IoT

Olemme menestyksekkäästi tarjonneet valmistuspalveluita sekä -ratkaisuja prosessien automatisointiin ja ohjaukseen, ihminen ja kone -liitäntään (HMI), informaatio näyttöihin ja näyttöpääteisiin, teollisiin sensoreihin ja people flow -teollisuuteen.

fineltec iot
fineltec instrumentation

Instrumentointi ja mittaus

Tuotamme laitteita vaativille instrumentointi- ja mittaustoimialoille, joissa korkea mittaustarkkuus sekä laatu ovat ehdottomia vaatimuksia. Ratkaisut sisältävät muun muassa monimutkaisia testijärjestelmiä sekä laitteita toimintaympäristön, kuten pienhiukkasten, lämmön ja tärinän, analysoimiseen.

Puolustusteollisuus

Olemme luotettu ja pitkäaikainen tuotantopalveluiden kumppani sotilas- ja puolustusteollisuudessa. Toimimme usean, alan johtavan yrityksen kanssa yhteistyössä kehittääksemme turvallisempia ratkaisuaja.

fineltec defence
fineltec security

Turvallisuus

Ratkaisumme vastaavat turvallisuusalan muuttuviin ja yksilöllisiin tarpeisiin. Valmistamiamme turvallisuustuotteita löytyy tuhansista kodeista ja tiloista ympäri maailmaa.

Rakennusautomaatio

Tuotantopalveluitamme käytetään useissa rakennusautomaatiosovelluksissa, kuten älykotijärjestelmissä, ohjaimissa, antureissa ja kytkimissä.

fineltec building automation
Asset-2Medical-Device-WEB.png

Terveydenhuollon laitteet

Fineltec tarjoaa laajan valikoiman ratkaisuja lääkinnällisten laitteiden valmistajille aina tehokkaista tuotantopalveluista vaatimustenmukaisuusprosessien hallintaan. Meillä on vahva näyttö lääkinnällisten laitteiden alalla, ja 40 vuoden kokemus tutkimuksesta ja kehityksestä, tuotannosta ja globaaleista markkinoista

Voimmeko auttaa sinua?

Tiedämme vaateet markkinaedun saavuttamiseksi.
Ota meihin yhteyttä ja aloitetaan projektisi!

Laatu, ympäristö ja turvallisuus

Fineltec noudattaa ISO 9001 -laatujärjestelmän ja ISO 14001 -ympäristöstadardin periaatteita ja vaatimuksia. Jatkuva laadun kehittäminen ja prosessien kehittäminen ovat liiketoimintamme perusta. Tavoitteenamme on varmistaa niin asiakastyytyväisyys, laatu kuin ympäristöystävällisyys kaikessa toiminnassamme.

EUROFINS - sertifikaatit