Luotettu elektroniikkatuotannon yhteistyökumppani

Fineltec tarjoaa elektroniikan tuotanto (EMS) -palveluita. Palvelumme sisältävät elektroniikan sekä johdin- ja sähkömekaniikkasarjojen sopimusvalmistus ja kokoonpanopalvelut.

Palvelumme

Valmistamme sekä elektroniikkaa että mekaniikkaa sisältäviä tuotekonsepteja. Voimme ottaa täyden vastuun tuotteen suunnittelusta ja elinkaaripalvelusta. Seuraamme aina tuotteidemme laatua kaikissa eri tuotantovaiheissa.

Korkealaatuiset ja joustavat Printed Circuit Board Assembly (PCBA) -palvelut erilaisiin tarpeisiisi.

Piirilevykokoonpanojen, johdinsarjojen ja mekaanisten koteloiden integrointi valmiiksi tuotteeksi. 

Mukautuvat ja mittatilaustyönä tehdyt tuotantopalvelut johtimille ja kaapeleille, mukaan lukien pyöreät, litteät ja koaksiaaliset kaapelit.

Tavoitteemme on parantaa tuotteidesi markkinoilletuloaikaa (time-to-market), laatua ja kustannustehokkuutta.

Johtava kumppani lukuisilla teollisuudenaloilla

Olemme ylpeitä voidessamme palvella yrityksiä, jotka toimivat lukuisilla eri teollisuudenaloilla. Alueita, joilla toimimme ovat energiateollisuus, teollisuusautomaatio ja IoT, instrumentointi- ja mittausteollisuus, sotilas- ja puolustusteollisuus sekä turvallisuus- ja turvatoimiala sekä rakennusautomaatioteollisuus. Kokeneena sopimusvalmistajana pidämme itseämme kaikkien näiden alojen johtavana kumppanina.

Takuuna laatu, ympäristö ja turvallisuus

Fineltec noudattaa ISO 9001 -laatujärjestelmän ja ISO 14001 -ympäristöstandardin periaatteita ja vaatimuksia. Jatkuva laadun ja prosessien kehittäminen ovat liiketoimintamme perusta. Tavoitteenamme on varmistaa niin asiakastyytyväisyys, laatu kuin ympäristöystävällisyys kaikessa toiminnassamme.

ES_Johtamisjarj_EN_9001_RGB
ES_Johtamisjarj_EN_13485_RGB
ES_Johtamisjarj_EN_14001_RGB
csr-1